Atlas en Draaier (correctie van wervelstanden)

Ook van het kastje naar de muur gestuurd ?
Onverklaarbare klachten ?

Dan is de oplossing voor jou misschien wel een Correctie van de Atlas en Draaier !
Wervelfoutstanden, zijn de oorzaak van veel ziekten van zowel lichamelijke als geestelijke aard. Migraine, depressie, nekpijn, whiplash, Multipele Sclerose, reuma, hartritmestoornissen, RSI, rugpijn, bekken scheefstand, frozen shoulder, maag en darmproblemen, ADD, ADHD, autisme en vele andere fysieke en emotionele problemen hebben vaak een verborgen oorzaak die door de reguliere geneeskunde over het hoofd wordt gezien.

Door een vrij eenvoudige handeling die we de atlascorrectie noemen kan jarenlange ellende en pijn verholpen worden (de atlas is de 1e nekwervel,de draaier is de 2e nekwervel). Veel patiƫnten krijgen van hun arts te horen dat hun chronische klachten van psychosomatische oorsprong kunnen zijn (het zit tussen uw oren). Wat een reguliere arts en ook u waarschijnlijk niet weet is dat een verschoven atlas en nekwervels de oorzaak kan zijn van uw fysieke pijn en/of psychische problemen. Chronische klachten na een whiplash, val of ongeluk zijn makkelijk te verklaren, maar ondefinieerbare klachten zoals fybromyalgie, migraine en depressie zijn dat niet en medicatie is dan volgens de arts de enige oplossing.
Gelukkig is er de atlastherapie waar veel mensen enorm veel baat bij hebben. Deze therapie is daarnaast een effectieve en snelle methode om de lichaamshouding te verbeteren en problemen zoals bekkenscheefstand en ruggenwervel foutstanden te corrigeren en te voorkomen.

De behandeling voor een atlascorrectie is kort en pijnloos, door de energetische behandeling en de benadering van het celgeheugen schuift de atlas rustig op zijn plaats zonder iets te forceren.

Heeft u ook al van alles geprobeerd en bent u misschien van het kastje naar de muur gestuurd of moet u al jarenlang medicijnen innemen maar blijven de klachten (terugkomen)? Dan kan een behandeling waarbij de atlas en de draaier gecorriceerd worden wellicht de oplossing voor u zijn ! En dat zonder pijn en of gevaar. Geen operatie en/of medicijnen! Een kort intake-gesprek is nodig om inzicht te krijgen van uw klachten en uw huidige medicijngebruik.
Een behandeling duurt gemiddeld 90 minuten.

Met deze behandeling wordt indrukwekkende resultaten behaald.
Zie hier na correctie van het beenderengestel.

correctie atlas na behandeling

terug