SOUL BODY FUSION (SBF)

SBF staat voor Soul Body Fusion.

Soul Body Fusion is een energetisch proces, dat direct werkt en op een rustige manier diep doordringt; een diep en volledig erkennen van wie je in wezen bent.

Bij de meesten van ons zijn, als gevolg van trauma’s, misbruik, verdriet en teleurstellingen, lichaam en ziel niet goed op elkaar afgestemd, wat de ontplooiing van ons volledig potentieel belemmert.

Soul Body Fusion helpt je om je bewustzijn volledig in je cellen te brengen en je af te stemmen op je eigen levenskracht; om de frequentie van je lichaam in balans te brengen met de frequentie van het allerbeste van jezelf.
Je kan meer en meer bezieling brengen, in je lichaam, in je leven; steeds meer gaan stralen, van binnen uit naar de mensen om je heen, naar alles wat leeft.
Blokkades en angsten kunnen loskomen om voor altijd achter je te laten en je kunt eindelijk gaan leven met meer van je potentieel.
De effecten zijn indrukwekkend en kunnen je leven compleet veranderen.

Bij de sessie zitten we tegenover elkaar, ik zal uw vingertoppen een korte tijd aanraken en daarna wordt je door mij omringd met een speciaal energieveld (2 x 10 minuten met een korte pauze ertussen).
Terwijl je in het energieveld zit wordt de energie van je ziel meer in je lichaam te gebracht.
Hierdoor kunnen blokkades, emoties en spanningen worden losgelaten en wordt het zelfhelend vermogen van het lichaam versterkt.
Je lichaam kan hierdoor weer beter gaan functioneren en lichaam en geest kunnen meer in balans komen.
Wat mensen tijdens de Fusion ervaren verschilt per persoon, de meeste mensen ervaren een tintelend gevoel wat door hun lichaam trekt en de balans herstelt tussen de linker en rechter hersenhelft.
Na de Fusion voelen veel mensen zich innerlijk blij, opgeladen en meer in contact met hun eigen kracht.

Enkele ervaringen van cliënten die het hier ondergaan hebben :

“ik voel me rustiger”

“voorheen werd ik snel boos soms om de kleinste dingen, ik reageer nu veel rustiger”

“moeilijk onder woorden te brengen wat er nu precies gebeurd tijdens een sessie, er is een enorme rust over me heen gekomen, ik zie alles veel helderder en
het heeft me duidelijk gemaakt hoe ik vanaf nu moet handelen”

“ik werd ontzettend emotioneel, in eerste instantie overviel me dat en begreep ik mijn tranen niet, verderop tijdens de sessie kwamen gebeurtenissen voorbij (zonder ze daadwerkelijk te zien maar het bijbehorende gevoel maakte me duidelijk waar het om ging, door het opnieuw ervaren kwam voor mij aan het licht dat de klachten waar ik mee rondliep verband hielden met die gebeurtenissen en voor blokkades en dus klachten zorgden. Ongelofelijk hoe snel ik dat door 1 sessie heb kunnen loslaten en nu na 3 sessies mijn klachten vaarwel heb kunnen zeggen ! Dank,dank,dank !”

“ik voelde me altijd onzeker,geloof het of niet SBF heeft ervoor gezorgd dat ik zelfverzekerder geworden ben. Ik spreek zelfs vreemde mensen aan, iets wat ik voorheen niet durfde.Mensen uit mijn direkte omgeving vragen me regelmatig wat er met me gebeurd is, je ziet er blij en gelukkig uit, je straalt gewoon, ben je verliefd ? Nee dat niet en ik ben nog altijd single maar wanneer ik nu iemand zou ontmoeten waar mijn hart sneller van gaat kloppen durf ik in ieder geval wel op haar af te stappen en een praatje te maken.
Heel erg bedankt voor deze prachtige ervaring ik raad het iedereen aan !

Soul Body Fusion
Soul Body Fusion

terug